Hefa Products is een dynamische organisatie met vakmensen op de werkvloer die bij elke opdracht kwaliteitswerk afleveren. Staal, Rvs, Aluminium en diverse andere grondstoffen vormen een dagelijkse basis voor de meest uiteenlopende producten die bij ons de deur uit gaan. Van klein tot groot, van maatwerk tot serie productie.

Naast het aanbod in de techniek en metaalbewerking kunt u ook bij ons terecht voor een breed scala aan andere werkzaamheden zoals montage en demontagewerkzaamheden, service, ondersteuning van uw technische dienst.

Hefa products bestaat uit een flexibel team waarbij kwaliteit, kennis en ervaring een belangrijke basis vormen om werkzaamheden uit te kunnen voeren voor een grote diversiteit branches en sectoren.

Metaal & Techniek

Hefa Products realiseert vele verschillende projecten. Een op maat gemaakte goederen lift die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever. Uiteraard zijn alle nodige berekeningen uitgevoerd en veiligheden toegepast, zowel elektronisch als mechanisch waardoor onveilige situaties uitgesloten worden.

Voor de regio Emmen en vér daarbuiten uw specialist.

Bedrijfs- en garagedeuren

HEFA Products is dé specialist voor de regio Emmen op het gebied van garagedeuren en andere toegangstechniek. Wij kunnen voor elke toepassing een passende oplossing leveren. Maatwerk oplossingen zijn voor ons geen uitzondering! Zo leveren wij o.a in de regio Emmen garagedeuren, industriële sectionaaldeuren en tal van andere op maat gemaakte oplossingen om uw pand of bedrijfsruimte.

Keuring & inspectie

Voor VCA en vanuit de ARBO-wet bestaat de verplichting tot het periodiek gereedschap keuren en het keuren van andere arbeidsmiddelen. Naast dat het verplicht is, is het ook voor de veiligheid op de werkvloer essentieel om regelmatig uw arbeidsmiddelen zoals gereedschap te laten keuren. Tijdens het gereedschap keuren worden alle gereedschappen die u gebruikt om uw werk mee te doen gecontroleerd op arbeidsveiligheid. Voor de regio Emmen en vér daarbuiten uw specialist.

Volg ons op Facebook

naar facebook pagina